Konsten att dygna

Posted by on 6 juni, 2016

Tjoho! 

Det har varit en spännande helg med mycket ups and downs. Men mest ups för min del. I fredags var det ju som sagt rymdparty. KUL! Vaken till 6! Alltså vaken i 23 timmar. Hahah jag är fortfarande ung nog att klara av en natt utan sömn. Bra där Therese! För det känns lite ibland som jag blivit lite gammal och skruttig när det gäller att orka parta hela natten lång. Nu för tiden måste jag sova mina 7-8 timmar, annars är jag en död fisk hela nästa dag. Och att dygna är det inte på tal om. Dessutom brukar jag bli trött vid 22, och det är ju då man ska vara på topp, så jag misslyckas ofta innan jag ens börjat.
Jag minns tillbaka lite drömskt till gymnasietiden. Då behövde jag ingen sömn alls. Jag sov max 5 timmar/natt och hade mer energi än någonsin.
Det är konstigt det där. Är det inte? Har ni något bra tips för att lura kroppen att vara vaken? Det enda knepen jag hittat på är att stirra in i en lampa ett tag eller att tvätta bort mitt smink. Då får jag en nytändning en stund… och svarta solfläckar i ögonen…

Well well. Glad nationaldag. Hoppas det firas på något sätt. Själv ska jag på nationalgaloppen på ”Gärdet” i Stockhom. Återkommer med bilder! KRAM

IMG_20160604_025522

IMG_20160604_175018