Nationalgaloppen, roliga hattar och gulliga pojkar

Posted by on 6 juni, 2016

Hejhejhej!
Nu är jag rödlätt på axlarna och tillfredsställd för idag. Jag har firat nationaldagen på Gärdet i Stockholm, som jag sa tidigare. Det var kul när hästarna väl sprang förbi oss. Det var då man verkligen såg hur fort det gick. Men det roligaste var en liten pojke som var med i en hatt-tävling som de anordnade i samband med galoppen. Han hade gått till final i roligaste hattarna, men hamnade på en sjätteplats utav de 6 finalisterna. Då frågade programledaren lite olika frågor om tex. vem som gjort hatten osv. Pojken svarade extremt exalterat, men på frågan ”hur känns det” svarar han istället ”Vann jag?”, ”Du vann nästan!” räddade intervjukillen upp det…. ”Varför vann jag nästan?” XD Så söt! Svaret på det blev att mannen precis fått ett eget barn och att han var rädd för att stå till svars för dessa frågor i framtiden. Haha, så gulligt!!

IMG_20160606_172556IMG_20160606_184332Screenshot_20160606-161050