Att jobba på minisats

Posted by on 8 juni, 2016

Sådär ja, då var man hemma i sin egen säng igen. Jag har varit på vift som vanligt i stan. Jag hamnade hos min kära vän Paulina igårkväll efter jobb.

Denna dag har varit en väldigt lustfylld och glad dag trots att den spenderats 99% på Sats. Jag jobbar ju med barnen, och barnpassningen är bara öppen några timmar på förmiddagen, sedan stänger det 3,5 timme för att sedan öppna igen. Och eftersom jag jobbade båda passen så blev det en heldag. Jag trivs så himla bra på jobbet att jag aldrig känner någon panik att komma där ifrån. Jag har aldrig någon jobbångest och jag tittar sällan på klockan under tiden.

Tänk att mitt jobb idag har varit att hjälpa barn att sätta på korken på tuschpennor, kasta gris och att spela Twister. 

Men men… under håltimmarna hade jag inget bättre för mig så det blev soffhäng på centret och spontanshopping på myprotein.se. Återkommer med vad jag köpt när paketet anlänt 😉
Dessutom blev det ett ganska bra träningspass tillslut. Dock blev det lite mellansnack. Det blir så när man tränar på sin arbetsplats. Folk känner igen oss!

bloggndnjobb