Äntligen en plats att gå till – Gravsättning

Posted by on 9 juni, 2016

IMG_8160

Hej vänner!
Nu vilar min fantastiska morfar i jorden. I tisdags samlades den lilla familjen på kyrkogården för ett avslut på det här hemska ”resa” eller vad man ska kalla det. Det blir en lång procedur när man dör på vintern morfar. Speciellt när man dör precis innan julafton. Jorden är frusen och mörkret sväljer alla människor i det här landet. Det här är det värsta jag varit med om och kämpar ofta mot tårarna när jag tänker på att han inte är här längre. Jag tänker ofta på vad han hade gjort nu, sagt nu…

Ibland blir livet inte riktigt som man trott. Ingen kunde väl tro att hälsosamma morfar som gjorde sina situps på morgonen, tog sina joggingrundor, funderade på om det var värt att köpa ett par längdskidor till vintern eller om han skulle hyra istället, skulle ha ett hjärta som stannade när han sov. Skönt att få försvinna på det sättet ändå…

bloggfdf

blgoododmf
bloggmiddag