Tio kronor var det värt

Posted by on 10 juni, 2016

Hallå hallå lakritsbåtar! Japp, även idag är ni lakrits. Vet ni varför? Jo för jag ääälskar lakrits.

Idag har jag jobbat och hängt med min käre vikings familj. De är helt knasiga. De är så annorlunda jämfört med min egen familj på alla plan, och jag älskar båda delar. Victors familj kramas och älskar varandra så himla mycket, men de jävlas och tjafsar lika mycket. Hemma hos mig är det ganska lugnt. Ingen brusar upp särskilt lätt och vi har en lätt och skämtsam ton och alla är alltid glada men vi är inte speciellt bekräftade och har svårt för kärleksfulla hejarrop så att säga. Jag vet inte vad jag gillar bäst…

Innan jag kom hit och åt oändligt med snacks så träffade jag paulina och hennes man(ne) manne. Haha slående bra skämt där måste jag säga.

Nej men skämt åsido… vi traskade runt i gamla stan, lyssnade på en vacker kör som ville ha pengar och gick på toa för 10 kr. That’s my day! Btw så har det klippet jag skrev om igår fått över 2400 visningar. Det var mer än jag trodde. XD

Made with Square InstaPic