Ro, ro, ro din båt

Posted by on 13 juni, 2016

Godkväll!

Jag ligger i min säng (som ungefär 50% av resten av dagarna då jag är hemma). Jag är en sådan som älskar att gå tillbaka till sängen lite då och då under dagen. Ligger i sängen kanske 5-6 gånger under en ledig dag. I love my bed, helt enkelt! <3

Idag har jag och min storebror rott båt. Vi sjösatte vår roddbåt för första gången i sommar vilket var lättare sagt än gjort. Vi fick släpa den med all vår kraft ner till vattnet. Dock stötte vi på ett problem när vi vänt på båten…. Det hade trillat ner FÅGELÄGG som legat i ett bo under sitsen. :'( Och de hade gått sönder 🙁
Vi blev lite ledsna i våra hjärtan, men skadan va ju redan skedd, och äggen skulle ju inte behöva gå till spillo i onödan, så vi rodde ut på vattnet ändå.

Det blev en trevlig tur i blåsten. Vi kom inte fram speciellt fort, men träningen var tanken med det hela så det blidde bra. ^^

Vassbåtsracet gick också dåligt. De blev liksom överkörda hela tiden… av oss. Haha, det blåste så himla mycket. xD FAIL!

20160613_124220ablogggggg

PLUTTÄGG!! Som tur var så var det ingen fågelunge i. Förhoppningsvis obefruktade, så inga liv gick till spillo… hoppas jag. 😛

  • Jessy

    Gud så mysigt!
    – Tack snälla 😀
    Jessygunnarsson.com