saltlakritsglass och slit med familjen

Posted by on 22 juni, 2016

Jahapp, då var det dags att krypa till kojs.

Idag har jag ätit glass i gamla stan på stikki nikki. Skitgott! Jag tog cookies and cream och Saltlakrits. Jag är på jakt efter den perfekta lakritsglassen. Har dock inte hittat den, men den här var helt klart godkänd. Lite salmiakig, men ändå lite för söt och lite för lite lakrits. Det får bli en Just keep swimmin på den fronten antar jag.

Efter glassen begav jag mig hemåt till mamma och pappa. Där väntade några timmars familjeslit. Pappa har ju eget företag, så ibland får man rycka in som arbetare. Det är oftast kul tycker jag. Som ett gympass fast man gör lite nytta också. 🙂

IMG_20160621_145232

”just eat it” – ropade några amerikanska turister efter mig när jag tog den här bilden. xD jag håller med dem, men det är ju roligare för er med bilder. 😛

IMG_20160621_145904

Made with Square InstaPic

Made with Square InstaPic