Super photoshooooot

Posted by on 14 juli, 2016

Fronken och jag har fotat i tusen timmar idag. Ja, TUSEN! Fattar ni hur mycket vi fotat då?

IMG_8423 IMG_8443

IMG_8625IMG_8523

IMG_8642

IMG_8626

 • Henkeboy

  Ni kommer att sälja den där bilen i ett nafs!

  • heej kul att höra från dig igen 😀
   Hahah du tror det? Vi ingår alltså inte i priset. Men det var en kommentar på facebook om att vi borde göra en kalender 😉

   • Henkeboy

    Jao, det har varit lite struligt på sistonde med jobbyte o crap. O mitt i allt började du raketblogga som aldrig förr!

    Sen pausade du igen, o samtidigt vandrade jag förbi en av de många apotekskedjorna som finns idag o såg att de nu samarbetar med någon annan kedja som säljer smink o en massa proteinbars o pulver av olika slag. Det var då jag såg… i en vit apotekarrock… din KLON! Håret var inte lika rött, o hon hade lite mer smink, men i övrigt var det pretty ‘effin close 🙂 Well, förutom att hon såg trött o sur ut då.

    Så efter det har jag väntat i en vecka nu på att ditt nästa inlägg skulle vara ‘Jag är nere i skåneland o extraknäcker!’. Höga odds på det kanske, men jag spelar inte på hästar ändå 🙂 Istället är du ute i skogen igen o jobbar på din dendrofili 😉

    Skogsindustrin står för minst 10% av Sveriges totala export, så ni har en rejäl kundbas att sälja kalendern till iaf 😀

    • Haha ja jag vet, jag blev lite tokig där ett tag, sedan tappade jag bort min kamerasladd…. MEN good News! Hittade den 😀 så nu är det bara att fortsätta!
     Åh jag har alltid velat ha en dubbelgångare 😀 ge henne en lapp med mitt namn på om du ser henne igen. Hon lär ju kolla upp mig och inse lite fakta då. 😉

 • ellenlundis

  Ni ser ut som supermodeller 😮
  https://finlandsgullet.wordpress.com/