Han har har träningsvärk och bra kolhydrater i kroppen bara för mig. ❤

Posted by on 17 juli, 2016

Det är en magisk dag idag! Min viking följde med mig till gymmet. Det krävdes tårar för att detta skulle ske. Men såhär i efterhand så var det värt det 😉 Dock var det säkert en engångsgrill(hahah autocorrect).

Och igår åt han nyttiga pannkakor. 😀 (med hälften av vetemjölet utbytt till mandelmjöl och havregryn)

Nä, det är väl dags att sluta konvertera honom till min livsstil, för jag är så himla glad över att han accepterar mig som den fanatiker jag är. Jag är visst en sämre människa som har svårare att acceptera hans val i livet. Jag ska ändra på det. Folk får leva som de vill. Så är det bara.

Vi är sällan osams, men när vi är det så handlar det i princip alltid om ätbara saker.

Vad är era återkommande ”gnäbb” hemma med partner/mamma/pappa/bror/barn?

20160716_194928

 • Henkeboy

  Nyttiga pannkakor… med dödssockersylt och fulgrädde 😀

  • Man får börja med små steg vetu 😉

 • ellenlundis
 • Henkeboy

  Fastna du i Portugal eller?
  Jag skulle kunna fylla en bok om familjens ‘gnäbb’. Fast det har någon redan gjort 🙂