Frånvarande

Posted by on 27 augusti, 2016

Uschäkta min frånvaro. Jag har varit på en sväng till Portugal, västkusten, Linköping (två gånger) och sedan 2 veckor i dalarna på intensivkurs. För körkort alltså. Har inget körkort än, men känner mig hyfsat redo att ta mig ann de två prövningar som krävs. Känns långt kvar dock. Hade varit najs med en sådan där intensivkurs som slutade med uppkörning… Men då hade det kanske inte gått, vem vet. Nu har jag i alla fall tid att öva på det jag måste slipa till lite.

Igår var vi en sväng till Linköping på begravning. Pappas moster Eva har gått bort. Dock var det en väldigt ljus begravning. Klädkoden var ljusa kläder och alla var glada att se varandra. Jag fick också äran att sjunga.. och som vanligt är det INGEN som filmar.. 🙁 Men det gick bra. Det var väl det viktigaste. Jag fick tydligen prästen att gråta och publiken att applådera. XD Alla som varit i kyrkan vet att det inte är något man gör. En väldigt awkward ”regel” enligt mig själv, så jag blev bara glad. 🙂

 

IMG_8640

Bilden har inget med saken att göra förutom att den är fett tyff! 😉