Majas lekstugor

Posted by on 16 oktober, 2016

Hejhej!
Nu har jag varit och hälsat på mitt gudbarn Maja igen. Det är konstigt det där med barn. De blir bara större och större. Haha!

Maja har fått en liten Lillebror för någon vecka sedan. Han heter Harry. Dock fick jag ingen bild på honom igår. Jag var bara på besök över dagen så då blev det bara en photosession ute i lekstugan (och en bild i kartonghuset).

Förresten så har jag körkort nu. Grattis till mig själv! Jag körde hela vägen till Linköping. Det kändes duktigt av mig. Har aldrig kört så länge i hela mitt liv, men det gick bra, och vi överlevde. Whoop whoop!

img_8727
img_8759

Tittut!
img_8741img_8749sot
img_8756aLilla blåbäret ^^

  • ellenlundis

    Tänk.. Nu är de vi som är stora, och inte barn längre. Då tyckte våra föräldrar att vi växter så de knackade. 🙂 Söta bilder på jäntan.

    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    • Ja vi är så himla gamla, men ändå inte liksom. Man är något mitt emellan XD