Piratgalen

Posted by on 7 november, 2016

Då har det varit halloween igen. Jag kom inte iväg på någon fest direkt, men jag klädde ut mig ändå. Min kusin och jag och några andra i stallet där hon jobbar var utklädda nu i lördags. Som vanligt blev det PIRAT för min del! Jag vet inte varför, men jag bara älskar pirater. Speciellt när jag är en själv. Haha! Minns hur roligt det var att få klä ut sig en gång i veckan när jag jobbade som showartist på sardinien. När vi tog vårat ”Skepp” (uppblåsbar gummibåt) och sprang runt och letade efter en skatt. Plus att det var enda gången man fick vara lite aggressiv. Jag kommer ihåg att den dagen var det som svårast att sjunga på kvällen, eftersom vi levde oss in i rollen som pirat såpass mycket att vi blev hesa.

Den översta bilden är från i lördags.
Den understa är från sardinien 🙂

Ha en bra dag!
blohggh

img_6299awesome

 • Annie

  Hej!
  Såg på Keelas blogg att du oxå var på jakt efter pwo.

  Förut drack jag alla möjliga PWO och energidrycker före träningen för att få extra energi. Slutade oftast med att jag blev hyper i 30-40 min och sen tappade jag energin som en punkterad ballong..

  Nu dricker jag istället Activize och får inga energidippar, pumpet håller i sig hela passet och jag orkar hålla en högre nivå på träningen. Dessutom får jag det älskade ”pirret” och så känner jag mig mycket fräschare även efter passen 😀 En bonus är att den smakar riktigt bra, även för mig som är riktigt kräsen.

  Det häftiga är att flera elitidrottare också dricker Activize, bl.a. skidlandslaget i Schweiz, tennisproffset Caroline Wozniacki och SM-medaljören Mia Lundgren.

  Finns att köpa på http://activize.getfitline.com

 • Henkeboy

  Minns inte dig/er som vidare aggressiv(a). Mer Sparrow-mjukisar 😉

  • Haha ja alltså vi fick ju behärska oss lite. Det Kanske inte var så odrägliga barn den veckan ni var där heller. För det hände ju att något barn skrek ”vi dränker henne!”. Då lär man ju ryta till lite extra med tanke på att man ”får” det som pirat. 😉

 • Henkeboy
  • DRÖM! Jag ska önska mig ALLT det där i julklapp!