Vände upp och ner på mässan

Posted by on 27 november, 2016

Hej Vänner!

Första advent och äntligen juledags. Jag längtar tills nya julkalendern börjar.
Jag råkade fastna framför TV:n för någon dag sedan där det var en fortsättning av ”Tjuvarnas jul”. Den hette ”Trollkarlens dotter” om jag inte minns fel. Den var så himla bra. Jag fastnade hela filmen, så jag hann varken gå ut i solen eller träna, som jag planerat innan jobbet. Men vad gör det när man kan sugas in i en spännande barnfilm. 🙂

Igår var jag på hälsomässan…alldeles själv. Jag brukar försöka få med mig någon, men jag gör sällan någon större ansträngning eftersom jag vet att det är INGEN i denna värld som klarar av att gå på den mässan med mig. Jag blir helt knäpp i huvudet. Man skulle kunna jämföra mig vid en lejoninna på jakt. Jag är så fokuserad, spanar in allt jättenoga, läser allt som går att läsa, är med på allt som erbjuds och går säkert 10 varv innan jag tittat ut det roligaste, som jag sedan går och tittar på en elfte gång.
Detta spektakel tog mig 6 timmar. Jag var där redan 9 när de öppnade och tog tåget hem 15.15. Såatteeeeh…. aa, jag vred verkligen ur varenda droppe ur den trasan, så att säga!

yogayeah

Bildkollaget med några av dessa bilder som jag lagt upp på instagram togs pga TÄVLING(@thessanlofstedt)
Här var uppgiften att inta sin favoritposition i yoga. Jag är inte så bra på yoga, så jag tog fram min kreativa sida till en början. Att stå på huvudet är inga problem för mig, men det kändes inte så unikt, så jag började veva på armarna. Men då gick balansen förlorad eftersom jag inte fördelat vikten jämnt innan jag sträckte ut armen. Bra blev det inte heller, så tillslut gjorde jag bara som hon på bilden. Det såg lätt ut… Det var det inte. XD Snälla ni, ta en minut och prova posen som hon på bilden i bakgrunden håller. Alltså balansen…. I can’t even… Jag höll posen i knappt 3 sek innan jag välte.

Jag provade även att gå på lina. Jag tror jag har talang! …I envishet om inte annat. För jag tog mig över den där linan tillslut. ”HEJA MIG!” som jag brukar säga. Alla borde börja heja på sig själva. Man blir så mycket mer taggad på livet när man vet att man har med sig någon som alltid hejar på en. ^^

 

KRAM på er. Tjing tjing!

 • Ja jag är jättetaggad i alla fall 🙂 Tror på denna kalender 🙂 har du någon papperskalender hemma så du kan öppna luckor varje dag Ellen? 😀

  • ellenlundis

   Den är super mysig! Jag älskar den redan! Jag har en choklad kalender 😉
   https://finlandsgullet.wordpress.com/

   • FEEKA

    Det har jag också 😀 En med chokladbitar som ser ut som figurerna i ”Trolls” 😀 Jättesöt! Har inte sett filmen än dock.