Extra ordinära jag!

Posted by on 29 november, 2016

Jag bara måste berätta för er om min dag. Jag har varit på en utbildning på 4 timmar. Den hette ”extraordinary me” och handlade om hur man blir sitt bästa jag. Det var så himla roligt, men samtidigt så himla obekvämt så man nästan ville springa därifrån. Jag älskar (och hatar) att jag så ofta i mitt liv sätter mig i jobbiga situationer. För vem tycker inte det är jobbigt att stå framför folk och prata? Jag har nästan inga problem med det när jag sjunger, men när jag ska stå och prata som mig själv blir det tuffare. Och detta fick vi göra massvis idag. Det var lite som en workshop. Vi skulle skriva ner lite tankar för att sedan gå upp och berätta detta för alla andra. Plus att vi fått verktyg vi kunde välja att använda. Tex. positivt kroppsspråk och vilken känsla en bra talare borde kunna förmedla. Men det är så svårt att tillämpa när man blir så sjukt nervös. När jag blir nervös så pratar jag jättefort och säger konstiga saker i förbifarten som inte alls är nödvändig fakta för det jag tänkt säga. Plus att mitt kroppsspråk blir yvigt och jag vet inte alls vad jag gör. Jag bara viftar. xD Men viftandet blev lite mer kontrollerat vid slutet av kursen, då jag och min grupp försökte sälja en strumpa med hål i. ”Den är jättebra som mössa…. om du syr igen hålet.. och har ett jättelitet huvud!”

Efter idag är jag jätteinspirerad att försöka använda mig av allt jag lärt mig idag. Plus att jag är ännu mer sugen på att lära mig teater. För det är lite teater i detta. Jag är så fascinerad över folk som är bra på teater. Det ska jag också bli!

Bild från en show på sardinien då jag ALDRIG var nervös, trots att det satt 200 pers i publiken varje kväll. Det är konstigt det där.
Bort med hjärnspöken och in med självpepp! <3  
_mg_3177

  • Henkeboy

    Minns att jag tänkte på just det när ni skuttade ut bland publiken. Började misstänka att det var någon form av inspelning också, för ni klättrade i trappor o allt medan ni trallade. Skillz++!

    • Feeka

      Äääeeh! Ingen playback här inte 😉