Jag ska flytta hemifrån!!!

Posted by on 6 januari, 2017

Hejhejhej! Här är jag och jag är glad!

Hur har era röda dagar varit? Mina har varit mysiga och bra. Jag har hängt med goa vänner och min kära pojkvän. Och familjen såklart. Men det är ju ganska självklart eftersom jag bor hemma.

Men snart så blir det icke så. Jag har nämligen en sak att berätta. Och det är inte någon egen dyr lägenhet i Stockholm. Nej, det blir det inte på ett tag. Detta är mer spännande….. Jag ska flytta till Turkiet!!! ”TURKIET???” tänker ni. ”Det är ju kaos där.” Ja, så må det vara, men jag tror det blir bra ändå. 🙂 Jag har aldrig någonsin haft ett intresse för det landet eller språket, men det kanske ändras när man väl kommer dit. Vi får väl se!

Vad ska jag göra där då? Jo, jag ska jobba som SHOWARTIST igen. Man kan ju inte tacka nej, om man får ett sådant erbjudande.
Boka era biljetter och kom och hälsa på mig i Side east beach.

Så nu är jag mitt uppe i att repa manus och sångtexter inför perioden då vi ska sätta ihop allt tillsammans och lära oss massor av nya saker. Dock går allt trögt. Det är så himla svårt att vara fokuserad. Det var länge sedan jag var tvungen att plugga in något. Jag har typ glömt vad som funkar för mig, men jag börjar förstå detta mer och mer. Undra om jag ens kommer ihåg hur man spelar teater. Det har jag inte heller gjort på evigheter. Ja, som ni märker så är det kanske bäst att alla bara tar ett ögonblick och håller tummarna för mig och sänder lite styrka. Haha!

_mg_3181a

 • Henkeboy

  KaosTurkiet?! Really?!
  Är det sommarhalvåret som gäller igen? Vet du vilka du ska jobba med? Större/fler än sist? Samma fokus på kidsen?

  • Therese Löfstedt

   Japp! April till oktober 🙂
   Jag ska jobba med sunwing. Ungefär på samma sätt som i italien, fast annat företag. Lika mycket att göra för barnen 🙂

   • Henkeboy

    Verkar va ett bra hotell. Bra betyg. Bamseklubb såklart. Hittade en del videos på youtube från showartisterna som varit där senaste åren. Scenen verkar va inomhus. Kan va bra för temperaturen 🙂
    Hittade även denna videon, som påminde mig om Sardinien när vi åkte hem…
    https://www.youtube.com/watch?v=svo_edXftJk

    • Therese Löfstedt

     Ja, jag har också kollat runt på lite videos (mest för att smygträna inför showschool). Inomhus är nog bra, om de har AC såklart.
     Hahah herregud vilket väder. Tur att jag gillar oväder 🙂

 • ellenlundis

  Wow! 😮 Grattis! Ska bli kul och följa din blogg där! 🙂 Har följt din blogg, sen Keela tipsade din blogg.. Då började jag följa dej. Visst har du bott i USA också? Hos några av sina släkt där? Jag har följt din resa dit också. :3

  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • Therese Löfstedt

   Ja, du har verkligen följt mig jättelänge Ellen. Min trogna läsare! 😀 Ska bli kul att ha något att skriva om igen 🙂 Jag kan ju få fråga vad för typ av inlägg du tycker om att jag skriver? 🙂 KRAM