Packat och klart, vi drar till mallorca!

Posted by on 15 januari, 2017

Hej vänner!
Nu är det inte långt kvar till avfärd. Torsdag är dagen då jag flyger till Mallorca och börjar denna spännande resa. Nu börjar hjärnan reagera på att jag faktiskt ska iväg. Tidigare har jag inte tänkt på det så mycket. Det är ju dags att packa väskan!!!!!
Jag har även börjat förstå att jag inte kommer få ha med mig någon. Ingen pojkvän får följa med. Det visste jag ju såklart, men nu fattar jag det känslomässigt. Detta är på riktigt. Jag ska iväg! Nu har jag det tuffaste framför mig. All press kommer nu. Det är nu all information ska pressas in i hjärnan tills det kokar över.. Men fasen vad kul det ska bli! Haha, tror ni mig inte? jooooda! Det är ju kul att vara på bristningsgränsen då och då. Kanske inte hela tiden, men det är himla nyttigt. 🙂
”På’t igen”, som jag faktiskt kan säga nu eftersom det är andra gången jag far iväg såhär. Vad får jag inte glömma att packa ner?  Några nya skor blir det inte, för jag lyckades inte beställa några i rätt storlek… Dock skulle jag ljuga om jag sa att jag behövde nya skor, så det är ingen panik. I will survive.
Tandborste ska jag ha med mig! Det får räcka!


Min viking sim dricker saft ^^

 • Henkeboy

  Varför Mallorca? Är det där de tränar alla showartister inför sommaren i Turkiet?

  • Therese Löfstedt

   Japp! Och alla andra 🙂

 • ellenlundis

  Så roligt att du ska dit! 🙂
  https://finlandsgullet.wordpress.com/