Halva väskan är full med piller

Posted by on 18 januari, 2017

HALLOJ!
Nu har jag packat klart. Phew! Först var väskan för tung, så då var det bara att tömma den igen och fundera på vad som kändes viktigast. Jag har ju ingen aning om ifall vi kommer använda våra egna kläder mycket, eller om det blir jobbkläder hela tiden. Så att planera det var svårt. Jag har typ bara träningskläder med mig.
Så länge kudden får plats är jag nöjd. På hotell får man oftast bara en kudde. Jag behöver minst 2. Helst 5! Det känns viktigt att sova ordentligt under den här tiden, så den är högt prioriterad!

Jag har även slängt ner allt man kan behöva för en förkylning. Det är svårt att planera att man ska bli sjuk, men det är så värt om det skulle hända. Speciellt nu när man inte har tid att vara sjuk, och måste vara med ändå. Det är väl baksidan av detta jobb. Det är svårt att vara sjuk. Det är bara att köra!


Förkylningsförebyggande som åker med till Mallis:
Spirulina-tabletter (Renar kroppen från gift och stärker immunförsvaret)
MSM-pulver (Anti-inflammatorisk och detoxar kroppen)
Kolloidalt silver (Dödar bakterier. Det används egentligen till att göra rent smutsigt vatten, men jag brukar spraya det i svalget när jag känner av en förkylning)

Om det inte skulle hjälpa så har jag det som är på bilden:
Alvedon
Ipren
Nässpräy
Tigerbalsam
Halstabletter

 • Henkeboy

  Gnager på min femte ipren o tionde strepsils sen nyår. Jeffla förkylning. Gillar även den alternativa nässprayen Nasonex, som inte torkar ut lika mycket som vanliga, o läker med kortison också.

 • Henkeboy

  Vänta… jordnötssmöret då?!?!

  • Henkeboy
   • Therese Löfstedt

    HAHA!?!!! Det blir nog inget jordnötssmör i Turkiet för min del verkar det som XD

    • Henkeboy

     Det är nog lugnt ska du se, med tanke på att Turkiet exporterar mycket jordnötter. Skulle va illa pinkat om de inte tog de fulaste o malde ner dem också 🙂

 • ellenlundis

  Oj oj! 😮 Rena apoteket!
  https://finlandsgullet.wordpress.com/