Hola, que tal?

Posted by on 20 januari, 2017

HOLA!!!

Äntligen kan jag få säga ”hola” när jag är i rätt land. Jag kanske borde undvika ordkombinationen ”hola sebolla” som brukar slinka ur min mun. Om det inte råkar vara en lök jag talar med. Då är det korrekt!

Jag har klarat mig igenom första dagen här på Mallorca. Idag har vi haft teambuilding med en hel del avancerade övningar. Jag vet inte hur mycket jag får säga, men det roligaste var när mitt lag skulle försöka få över så många i laget som möjligt över ett uppspänt snöre 1.60 cm upp i luften. Typ som limbo, fast tvärt om. Först gick det inte alls bra, men efter lite taktiksnack så lyckades vi få över 5 st. Jag var sparad till näst sist. ”Jaha hur ska vi göra nu dååååaaaaaahhahaha…!!” Typ så lät jag. För innan jag ens hunnit fråga hur Douglas, som han heter, skulle få över mig över snöret, så var jag i princip redan över hos de andra på andra sidan. Himla stark kille. Eller kort tjej. Eller någon kombination av båda. 🙂

Nu på kvällen har jag suttit och pratat en del med min roomie Amanda. Jag är så glad att jag får bo med henne. Hon är så himla chill. Jag var även inne en stund hos Hanna, som jag ska jobba med i Turkiet. Hon är också urgullig. Vi övade lite på manus… fast mest snackade vi skit! 😉

Jag har tyvärr inga bilder från dagen. Men jag ska försöka få en liten bild på mitt team snart, så ni får se vilka godingar jag ska få jobba med. Ni lär ju annars få se en del av de nu i sommar. 🙂