våga våga våga!

Posted by on 22 januari, 2017

Hejsan där hemma!

Nu har vi äntligen fått börja göra saker vi tycker är kul. Sjunga, dansa och agera! De två första dagarna var bara ”get to know each other” och information om företaget, så nu fick vi äntligen börja med det vi faktiskt ska göra hela sommaren.
Jag vågade mig upp som frivillig på scen. Det är nog första gången. Jag känner mig alltid så jante i en stor grupp då någon frågar ”Vem vill köra denna scen” och tanken är att några få personer ska räcka upp handen och säga ”Jag”. Då ”jag:et” egentligen betyder ”jag känner att jag är bra nog för att visa alla andra”. Det är så jag tänkt tidigare iallafall. Men idag kände jag bara för att kasta mig ut och räckte upp handen och sa ”Jag kan köra!”. Det är en stor händelse för lilla mig. Det låter kanske fånigt, men jag kan ändå tänka mig att ni förstår på ett eller annat sätt.

Efter middagen så gick mitt team och repade tillsammans en stund till. Dock är hjärnan lite mosig såhär på kvällskvisten (Eller Quellsquisten som jag skulle sagt till Quantonio((Antonio))(((Victor))))Många namn, parenteser och internskämt plötsligt… ska jag behöva förklara detta… Nä.. Bortse från detta om du inte är Victor helt enkelt)
Vi lyckades flamsa oss igenom manus, dans och sång på ett ganska bra sätt ändå. Mitt team är det gulligaste! 🙂 Vi har fått flera kommentarer på att vi har perfekt längd i vårat team. Jag och hanna är typ lika långa(Korta?), och David och Christoffer är lika långa. Men de är ett huvud längre än oss, så det blir snyggt sedan när vi har klackar, för då är vi fortfarande kortare. Det blir snyggt estetiskt sägs det.

Dock har ingen bild tagits idag heller. Jag ska bättra mig imorgon. Vågar inte lova, men ska försöka. Följ mig annars på snapchat. @feekacookie
Jag är inte så aktiv där heller, men något om dagen kommer ut på stories.