Tenorer hit och tenorer dit

Posted by on 20 april, 2017

Hej vänner!

Det har hänt mycket i veckan. Extrema Highs and Lows kan man definitivt säga.
Jag håller mig till uppåtkurvorna i detta inlägg.

Vi blev av med våran tenor förra veckan av olika anledningar och fick, i panik, lösa två st shower på 3 personer istället för 4. Men det gick ändå helt okej. Jag är stolt över teamet. I fredags kom räddaren i nöden. Jon heter han. Han är något som kallas ”Fly”, så hans jobb är att åka och hjälpa till vid sådana här tillfällen. Han är jätteduktig! Det har verkligen varit en fröjd att få jobba med honom. Han kommer vara kvar och hjälpa till fram tills tisdag, sedan är vi ensamma igen. Men vi har fått veta att vi har en kille på väg. Inte vem som helst heller. Det är vår favorit-tenor Mosse <3 Han skulle egentligen vara i ett annat team, men han valde att börja säsongen tidigare och byta till oss istället 😀 Tråkigt för hans förra team, men så himla bra för oss.  Så allt löser sig!!!! Phew!

Nu måste jag sova för att orka gå upp och äta frukost. Vi får se om jag lyckas somna med alla tankar som fladdrar runt i huvudet..