Nu har vi flyttat!

Posted by on 28 april, 2017

Hejhej!

Äntligen är vi snart i fas. Det har varit en hel del strul i veckan, och vi har känt oss lite hjälplösa och deppiga då och då.
Jon åkte hem i måndags och lämnade oss lite i sticket. Inte hans fel såklart, men det blev sagt att vi skulle få vår ”riktiga” tenor inom en ganska snar framtid (idag, torsdag, sades det lite lätt)… Idag blev det nya bud. Tisdag! Detta innebär att vi då kommer ha gjort över en vecka på tre personen på scen. Det jobbigaste är inte att vi måste lösa showerna, utan det jobbiga är att vi får förhoppningar som går i kras.
Åh, juste… mitt visum fick avslag IGEN!! hahah! Denna gång kunde jag bara skratta åt det.
Så ja, ”Hopplös” är en ganska bra sammanfattning på dessa senaste dagar. Dock har vi inte mått dåligt. Vi har fortfarande löst situationen och gjort det bästa av den.

Vi har flyttat till våra lägenheter nu. Jag hade det ganska gött när vi bodde på hotellet, men detta är ganska nice. Jag har hört så mycket skit om dessa lägenheter från teamet förra året, så jag trodde att det skulle vara riktigt hemskt, men det var det inte. Inte alls särskilt hemskt. Inte som en lägenhet i Sverige kanske, men det kan man ju inte förvänta sig.
Igår på vår lediga dag tog vi bilen till Antalya och shoppade. Jag köpte lite ljus och prylar att pynta med. Man måste få detta ställe lite hemtrevligt. Det är så opersonligt på något vis. Men nu har jag satt upp massa grejer på väggar osv, så nu ni. Nu är det bra! 🙂 Jag kommer trivas här!