Beachday

Posted by on 15 maj, 2017

Hej där!

Här ligger jag insmord i after sun. Vi kom precis hem från stranden. Jag vet inte hur många gånger folk sagt åt mig att gå till stranden. ”Du är ju så vit” säger de. Mestadels turkar som verkar fascinerade över hur jag kan vara så blek fortfarande, efter att ha varit här i över en månad. Haha! Jag undrar också ibland hur det blev såhär, men sedan kommer jag på att jag är min pappas dotter. Det förklarar allt! Min mamma och mina bröder däremot, de blir svarta av att bara tänka på solen. Det har varit mitt livs besvikelse. Varför fick alla andra mammas gener för? Orättvist!
Men det var värre när jag var yngre och orkade bry mig. Nu har jag på något vis gett upp. Jag kommer aldrig få ”oj, har du varit utomlands eller?” Även om jag skulle ha varit det i 7 månader.
Jag ska lära mig stå på händer istället. Det är coolare än att kunna bli brun!

På stranden blev jag bjuden på en hälsodrink, eftersom jag är förkyld. (Jag blir galen på denna förkylning för övrigt)
En stund senare kommer ett fruktfat farandes över den heta sanden. Fatets destination var tydligen hos oss. Glädjen man kan känna av lite vattenmelon och jordgubbar är enorm. Vilken pangdag vi haft! Badat har jag också. Nu är det äntligen tillräckligt varmt i vattnet. YAY!

Nu får jag det att låta som att vi varit på stranden hela dagen… Egentligen var det bara drygt en timme. Haha!

 • Henkeboy

  Jag utgår ifrån att alla era dagar är sådär!
  Lite synd om gästerna om det inte varit varmt nog för bad förräns nu. Tur de har er iaf 🙂

  • Therese Löfstedt

   Jo, men de har badat ändå. ”Nu är vi på semester!!” ;D Då kastar man i ungarna och sig själva trots 17 grader i vattnet. 😉

   • Henkeboy

    Sen skriver de vykort hem om hur de har 30+ i skuggan, men kommer hem med lunginflammation 🙂

 • ellenlundis

  Hoppas att din snuva är borta nu. Jag gillar inte att sola, eftersom jag blir lätt så varm på sommaren. ^^* Hehe! Ingen tålamod eller ork.Jag blir lite brun.. men inte jätte brun som många andra blir. Har hört att man blir brun, om man badar mycket också. Jag gillar att bada ^^

  Härliga bilder!
  https://finlandsgullet.wordpress.com/