Bästa lunchen någonsin

Posted by on 29 maj, 2017


Jamen nu är det väl dags för ännu ett inlägg som handlar om strandhäng för att få det att se ut som att vi är och glassar på stranden varje dag. Sanningen är att Turkiets väder gillar att vara molnigt på onsdagar och lördagar, då vi råkar vara lediga. Även idag molnar det sig, när vi tänkt dra en sväng till stranna’! Men det verkar spricka upp så idag ska vi faktiskt en stund till stranden. 🙂

I lördags försökte vi oss också på en stranddag. Det gick helt ok. Vädret var med oss i iallafall två timmar. Sedan kom värsta molnet 🙁
Det gjorde dock inte så mycket eftersom vi alla var vrålhungriga. Men det skulle det bli ändring på vill jag lova. Plötsligt satt vi på en restaurang och beställde in hur mycket som helst. Haha!
Allt började med att Mosse bad om en typisk turkisk förrätt till honom själv, då servitören sa att de kunde ställa fram massa småplock till oss alla. Därefter tänkte vi att vi bara skulle ta en ”pide” (turkisk pizza) till varmrätt eftersom vi skulle äta förrätt och inte skulle orka så mycket varmrätt… men.. ja… ni kan ju kolla bilderna nedan för att förstå att det inte riktigt blidde så! xD