Rädda datorn, död eller levande!!!!

Posted by on 8 juni, 2017

Ja, det har skett en smärre katastrof här under tiden jag varit frånvarande. Värmen smyger sig på oss mer och mer var dag och det har nu blivit dags att använda AC:n. I lördagskväll var kvällen då katastrofen ägde rum. AC:n började droppa vatten PÅ MIN DATOR!!!! Jag vet inte hur länge den gjort det, men tillräckligt för att blöta ner min älskade vän. Klockan var ganska sent, så jag kutade ner till den lilla shoppen som har öppet dygnet runt och höll tummarna att de hade ris. Det hade de! Så jag köpte 2 kg ris och hällde ner i min resväska och grävde sedan ner min dator där. Och i detta har den nu marinerats i 4 dagar, samt en dag ståendes som ett upp och nedvänt V på balkongen. Jag har varit för rädd för att provstarta den. Jag lever hellre i förnekelse. Lite som att spara en trisslott. För så länge den inte är skrapad så kan man vara miljonär.

Men nu tog jag modet till fånga…. jag tryckte på startknappen…datorn började surra… det kom bild..”skärmen fungerar! Detta är bra!”….. Allting startar!!!! JA!!!!!! DEN FUNGERAR!!! HURRAAAAAAAAAAA!!!!

Detta är den största pusten ut jag gjort på länge.

 • Henkeboy

  Du har backup på viktigt stuff, som bilder o sånt, på nån minnessticka? Åtminstonde?

  • Therese Löfstedt

   Jag har en hårddisk, men man är ju lite smådålig på att ladda över alla grejer till den. :S

 • ellenlundis

  Hur har det gått med datorn? O.o

  https://finlandsgullet.wordpress.com/