Spontant är bäst

Posted by on 10 juni, 2017

Natten till idag blev ett riktigt äventyr.
Vi visste att vi ville hitta på något, men inte vad. Det brukar vara så. Men jag var inte orolig, för med det här sällskapet kan man vara säker på att något roligt komma skall.
Vid klockan 23.00 slängde jag iväg ett meddelande till David. ”Kan vi inte ta bilen och åka någonstans?” Svaret blev ”Ja, vart ska vi åka?” …. ehm… ja… vi får väl se…
Så jag, David, Christian och vår turkiske vän satte oss i bilen och rullade iväg. David frågade än en gång ”Vart ska vi?”. Då vände jag mig till den som borde veta var det finns coola ställen (Alltså turkisen), och frågade ”Var kan man hitta häftig utsikt?” . Han skrattade och sa ”Alanya!”…. Ja men då åker vi väl dit då. Sagt och gjort! XD

Klockan 04.00 rullade vi in på parkeringen hemma igen, efter en fantastisk upplevelse högt högt upp vid en borg i Alanya, där det var så mycket kurvor och backar att det var perfekt vinddrag för såpbubblor utanför bilrutan, medan vi gled på rullen ned för berget.

Ma boyzzz!<3