dayviews-nostalgi 2007 och 2008

Posted by on 24 juli, 2017

Hej vänner!
Jag läste nyss en artikel om att gamla ”Bilddagboken” ska tas bort. Jag fick panik eftersom jag vet att jag varit extremt aktiv på den hemsidan i mina yngre dagar. Som tur var gick det att spara ner alla bilder på ett smidigt sätt. Så nu har jag nästan 2000 bilder med usel kvalitet på min dator. Men jag har dem!!! Det är det viktiga här!
Jag tänkte bjussa på några godingar här.

 

Den här pluttbilden är från min storebrors första webcam. Den är inte större än så. Men jag gick i 6an där om jag inte minns fel.

Och dessa mössor som alla skulle ha, och skinnjacka med hög uppfälld krage. Det, mina vänner, det var snyggt! ~2007~

Nej!

Minns ni när man surfade runt på dessa sidor och tyckte det blev asballt med sitt namn på, i det här fallet, en brunn. Så snyggt att man var tvungen att lägga upp bilden.

 

… och på den tiden då man var fett elak och ringade in sina favoritpersoner på en bild och skrev en bildtext som löd ”Vi tre *hjärta*

Vi rullar vidare till 2008 då jag fick mersmak för fotografi då jag fick låna denna systemkamera.

Frågetecken???? hahaha va??? XD

… och jag ville ha de här skorna…. ?!?!?!??!

Dessa filurer var våra vänner uppe på en kulle, där vi hade en robot-koja. Man pratade ju med de som om de var riktiga. Rojbot och Rojbot Jr ^^

LITEN!

Brukar säga till folk att min familj känner per moberg… men insåg nu att det här tillfället var typ sist jag själv träffade honom, så han skulle nog inte ens känna igen mig om han såg mig. XD Heartbroken!!!

 

Nu ska ni få en 2008 selfiebomb!!

WOW!! Detta får jag göra ett inlägg till om. Då blir det 09 och framåt!
Hoppas detta är lite kul för någon annan än jag. haha!