låtsasjul i augusti

Posted by on 27 augusti, 2017

Hej vänner! Nu var det väääldigt länge sedan vi sågs här på bloggen. Det har hunnit vara jul och allt. Ja ni hörde rätt! Igår var det julafton här i Turkiet. De som följer mig på instagram kan ha fått ett hum om vad som sker, men det har varit en hel del frågetecken angående det här. Låt mig förklara.
Allt började faktiskt i Italien 2015. Då var jag den enda som inte fyllde år på säsong, så jag bestämde då att jag skulle skaffa mig en ny födelsedag. 26 augusti fick det bli (kan ha varit 24:e också, jag har glömt).
Denna gång verkar jag vara den enda som inte fyller år IGEN, så jag bestämde mig för att lura hela teamet att min födelsedag är i augusti. Jag höll det som en hemlighet ganska länge, men under gårdagen visste alla om att det var på låtsas.
Och när det ändå är fake-födelsedag så kan man väl slå till med en fake-jul också. Jag älskar julen mer än alla andra högtider, så detta var givet att genomföra. Och det blev SÅ BRA!! Jag hade risgrynsgröt, after eight, pepparkakor, knäck, fudge, rocky roads, sill, bregott, glögg, skållade mandlar och knäckebröd. Jag har förberett detta i flera veckor för att allt skulle bli perfekt (Jag fick en del hjälp av mitt kära showteam med bakande och sillfixande). Jag lyckades till och med låna en julgran med dekorationer av min chef. Hon är från Finland, men bor här i Turkiet, så hon hade en plastgran på vinden. HURRA!!! <3
Jag hade även köpt lite små julklappar till alla för stämningens skull. 🙂

Det var så kul och jag är jättenöjd. Tack alla som var med och gjorde det så bra! <3