sjukskriven föralltid….

Posted by on 2 september, 2017

…. känns det som ……
VAD ÄR DET SOM HÄNDER????
I tisdags köttade jag show och i onsdags kunde jag plötsligt inte ens sätta mig upp på egen hand. Nu är jag sjukskriven minst två veckor, men enligt google får jag inte träna på 4-6 veckor… Räknas show som träning? Det är det som är frågan. Jag hoppas inte det räknas.

Men vad var det som hände? Jo, jag fick den konstigaste smärtan i magen mitt i natten. Jag trodde först att jag bara hade ätit något som irriterat tarmarna, men när smärtan inte gick över och jag började skaka och febra mig så googlade jag på ”smärta till höger i magen”.. Då kom det upp direkt om blindtarmen!!!!!! Och jag vet att det är farligt att ignorera, så jag bestämde mig direkt för att åka in till sjukhuset. Så jag väckte alla och åkte till doktorn, som efter massor av tester konstaterade att blindtarmen var inflammerad. Alltså OPERATION!!!! Jag har aldrig blivit opererad förut, så detta var spännande och läskigt på samma gång. Jag är ju i ett helt annat land än Sverige. Hur går saker till här?
Men det fanns inget annat att göra än att opereras.

Allt gick bra och jag fick stanna på sjukhuset i 2 dagar, därefter fick jag åka hem. Och här ligger jag nu, handikappad i sängen. Kan knappt ta mig upp själv och är livrädd för att slita upp såret med för mycket ansträngning. Nu kan jag i alla fall gå och kissa själv. Det var lite jobbigt första dygnet. x)