Naturens läkemedel ska jag använda mig av i framtiden

Posted by on 5 september, 2017

Dessa bilder är tagna precis när jag blivit nedbäddad av mina team-mates i fredags då jag fick komma hem från sjukhuset. På bilderna preppas jag med filmer från Mosses hårddisk. Alltså gör jag mig redo för massa dagar i sängen. 

Alla dessa dagar har jag även hängt mycket på youtube, instagram och netflix dokumäntär-flik. Jag har bland annat plöjt ”cowspiracy”, ”Fat, sick and nearly dead”, ”food choices” och  ”the C word”. Alla handlar om olika saker, men lösningen är den samma: SLUTA ÄTA KÖTT OCH MEJERIPRODUKTER!! Min hjärna må ha fått sig en dusch från en och samma synvinkel, men om det är som de säger så räcker det inte att panta burkar för att rädda världen, I’ll tell you that for sure. Alla vet det här, men de flesta lever i förnekelse. Jag har också gjort det. Mest pga min IBS som jag haft i många år. Vissa saker kan jag inte äta. Men ägg, kött och kyckling har alltid gått bra, därför har jag fortsatt. Dock har jag länge tyckt att veganer är grymma personer och har känt mig som en vegan i hjärtat i säkert ett år. Så nu när jag ändå ligger här hemma och vill bli frisk så snabbt som möjligt, passar det himla bra att enbart slänga ner frukt, grönsaker och nötter i halsen. Och ett och annat riskorn såklart. Jag har dock en proteinbar kvar som jag vill äta upp.. för den var ganska dyr X) haha! men jag ska trappa ner och försöka ha en 90% vegansk kost här i Turkiet, där det ibland är svårt att bestämma själv vad man ska äta.  Ibland vet man heller inte vad som är i.
Jag ska absolut inte köpa något mer animaliskt i alla fall. Det är en sak som är säkert. Så kanske jag slipper Cancer i framtiden också. Hurraa! 😀

Mamma kommer tro att jag blivit galen. Det kanske jag har blivit, men jag vet att jag har samvetet på min sida. Japp japp japp!

Kram på er och kram världen!